Un român în vârstă de 60 de ani a fost găsit mort pe o plajă din provincia Castellon după ce a fost căutat timp de două zile.

Corpul bărbatului a fost descoperit în 2 septembrie, după ce curenții l-au scos la suprafață în prezența unor turiști care se scăldau în apă, pe plaja din Burriana.
„Ne-am speriat foarte tare. Fiul meu i-a anunțat pe salvamari și i-a ajutat împreună cu o fată ca să scoată corpul din apă”, povestește un martor pentru publicația Mediterraneo.
Cadavrul era umflat, semn că a stat mult timp în apă, iar bărbatul avea papucii în mâini și se crede că ar fi încercat să înoate cu ajutorul lor contra curentului ca să poată ajunge la mal. Din nefericire, nu a reușit să se salveze.
Ridicarea corpului a fost realizată de autorități în prezența multor turiști care se aflau pe plajă.
Cadavrul a fost preluat de o echipă a Institutului de Medicină Legală din Castellon pentru realizarea autopsiei.
Agenții de la Garda Civilă au confirmat ulterior și identitatea persoanei decedate.
Este vorba de un român de 60 de ani, care trăia de mai multă vreme în Burriana, iar familia anunțase deja dispariția sa.
Este al 9 – lea caz de înec pe plajele din zonă, după ce un bărbat de 83 de ani a murit în luna iunie, 4 oameni au decedat în iulie și altre 3 persoane s-au înecat în timpul lunii august.
[floated align="center"]

Ce spun românii din străinătate despre TransferWise

transferwise Pentru că am efectuat deja peste 20 de transferuri internaționale prin TransferWise, din RON în euro și invers, pot să afirm că sistemul este sigur, rapid și ieftin. Pot trimite bani acasă online, la cel mai mic comision și cu schimbul valutar oficial al zilei. Înregistrează-te gratuit pe TransferWise[/floated]

Esta página se puede leer también en: Spaniolă