Stirile românilor din Spania

Români eroi la Valencia

Doi români din Xeraco (Valencia) au ajuns la spital după ce au fost înjunghiați de un tânăr care voia să o violeze pe colega lor de apartament.

Agresorul, tot român, i-a atacat cu un cuțit pe cei doi colegi de apartament care i s-au pus în cale atunci când se pregătea să pună în aplicare amenințarea la adresa tinerei.

Bărbații de 43 și 48 de ani au suferit răni grave, dar atacatorul nu a putut să comită agresiunea sexuală pentru că vecinii anunțaseră poliția.

La sosirea agenților, agresorul în vârstă de 27 de ani a încercat să fugă, iar cei doi răniți au fost duși de urgență la două spitale din Valencia.

„Nu știu ce s-a întâmplat, dar că băiatul băuse mult și era foarte violent”, spunea Daniel V., pentru presa locală din Valencia, unul dintre cei doi răniți care a ajuns la spital cu o leziune de 15 centimetri adâncime.

Celălalt român rănit și-a pierdut cunoștința. „M-a atacat pe la spate. Am simțit cuțitul și apoi m-am trezit la spital”, spune Cristian N. de 43 de ani.

Daniel a suferit răni la nivelul stomacului și la ochi, iar la sosirea poliției era conștient. El le-a spus agenților ce se întâmplase după care a fost dus cu ambulanța la un spital din Gandia și apoi, din cauza leziunilor grave, la Valencia.


Agresorul era coleg de apartament și muncea la cules de portocale. A fost reținut de poliție și este acuzat acum de două infracțiuni de provocare de leziuni și de tentativă de viol.

Ce spun românii din străinătate despre TransferWise

transferwise Pentru că am efectuat deja peste 20 de transferuri internaționale prin TransferWise, din RON în euro și invers, pot să afirm că sistemul este sigur, rapid și ieftin. Pot trimite bani acasă online, la cel mai mic comision și cu schimbul valutar oficial al zilei. Înregistrează-te gratuit pe TransferWise

comentarii

Urmărește-ne pe Facebook și Twitter

Share This