Timp de 9 ani, o româncă a fost violată de angajator la o fermă din Sicilia (Italia), fiind nevoită să facă mai multe avorturi.

Femeia a ajuns în Italia în 2006, unde a găsit un loc de muncă la o fermă din localitatea Acate (Sicilia), care a devenit la scurt timp după aceea o adevărată închisoare.

Patronul, un italian de 67 de ani, a violat-o în repetate rânduri, chiar dacă la fermă trăia împreună cu soția și un copil, după cum dezvăluie Corriere del Mezzogiorno, citat de Mediafax și Hotnews.

Românca, în vârstă de 45 de ani, a îndurat condițiile de la ferma din provincia Ragusa, pentru că acasă lăsase 6 copii pe care îi susținea din salariul câștigat la ferma.

Recent, femeia a denunțat situația unui polițist care trecea pe lângă gardul fermei și, drept urmare, poliția italiană a descins de curând la fermă.

Angajatorul violator a fost arestat și este acuzat de sechestrare și agresiuni sexuale, iar românca a fost internată într-un centru de asistență medicală.

Cazurile în care româncele ajung să fie exploatate de angajatori, în Sicilia, sunt din ce în ce mai numeroase, potrivit presei din Italia, care informează că multe ajung în această situație de teamă să nu-și piardă locul de muncă.