radioromanul

“Dimineti pe romaneste”, primul matinal radio pentru romanii din Spania

- Va spunem “Buna dimineata!” pe 107,7 FM, de luni pana vineri, de la ora 7.00 la ora 11.00 si va aducem ultimele stiri din tara si din Spania, impreuna cu cea mai buna muzica romaneasca.

Primul matinal radio in limba romana este o realitate de la 1 iulie. Peste 230 de mii de romani din regiunile Madrid si Guadalajara se bucura deja de cea mai buna muzica romaneasca si cele mai bune stiri, transmise in cadrul emisiunii “Dimineti pe romaneste”, difuzata de postul de radio RK20.

Continue reading

dimineti-pe-romaneste

“Mananas en rumano” – el primer matinal radio en rumano

dimineti-pe-romanesteDesde el 1 de julio en Madrid y Guadalajara las mananas seran sintonizadas tambien en rumano. Todos los dias, de lunes a viernes, los mas de 230 mil rumanos de la zona escucharan por primera vez su musica y sus noticias en rumano.

Desde Romanul (El Rumano) tenemos el placer de anunciar el lanzamiento de “Mananas en rumano” el primer programa diario de radio en rumano que se emitira en la frecuencia 107,7 FM de RK20.

Continue reading

Radio Romanul implineste 3 ani

ConcertIulie2013Alcala

Singurul program de radio in limba romana din Spania care emite zilnic pe 107,7 FM sărbătoreste trei ani de existenta. Radio Romanul a reusit sa faca legatura intre sutele de mii de romani din Spania care aveau nevoie de un spatiu de intalnire, iar emisiunile realizate de trei ani, “Dimineti pe romaneste” si “Weekend romanesc” au devenit prieteni de nadejde pentru cei care au avut nevoie de informatie, de ajutor sau de o vorba buna aici in Spania.

Continue reading