Angajații serviciului de salubritate din Granada au fost surprinși când au descoperit un corp neînsuflețit printre cartoanele strânse de unul din camioane.

Cadavrul a fost găsit ieri în zona de reciclare a gunoaielor și era într-o stare de nedescris, după ce fusese strivit de mecanismul de colectare a cartoanelor.

Identificarea victimei a fost întârziată de acest fapt, dar documentele găsite ulterior asupra sa au ajutat în cele din urmă la stabilirea identității.

Este vorba de un tânăr de 27 de ani, de naționalitate română, care ar fi trăit pe stradă. Se știe că a cerut ajutor la un ONG din Granada și la serviciile sociale ale primăriei orașului.

Corpul tânărului nu prezenta semne de violență, dar cauzele și circumstanța morții se vor stabili în urma autopsiei.

Poliția analizează acum filmările realizate de camioanele care colectează cartoanele din tot orașul ca să descopere cartierul din care a fost adus corpul.

[floated align="center"]

Ce spun românii din străinătate despre TransferWise

transferwise Pentru că am efectuat deja peste 20 de transferuri internaționale prin TransferWise, din RON în euro și invers, pot să afirm că sistemul este sigur, rapid și ieftin. Pot trimite bani acasă online, la cel mai mic comision și cu schimbul valutar oficial al zilei. Înregistrează-te gratuit pe TransferWise[/floated]


Esta página se puede leer también en: Spaniolă