O româncă a murit și alte 7 persoane au fost rănite după ce un microbuz cu muncitori s-a răsturnat în provincia spaniolă Ciudad Real.

Accidentul s-a produs vineri în jurul orei 13:25, la kilometrul 13 de pe CM-4107 între localitățile Daimiel și Bolaños. Din motive încă necunoscute, furgoneta cu 8 pasageri a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat.

În urma accidentului, o româncă de 25 de ani a murit și a rămas blocată în interiorul autovehiculului, iar corpul său a fost scos de pompierii din localitatea Daimiel.

Doar unul dintre pasageri este de altă naționalitate decât cea română, respectiv marocană, și toți au fost transportați la spital.

Printre internați se află și un copil de 6 ani care a suferit răni ușoare, iar presa locală informează că unul dintre răniți se află în stare gravă la Spitalul din Ciudad Real, după ce a suferit un traumatism toracic.

Persoanele care se aflau în microbuz erau angajate în agricultură pe plantațiile de ceapă din zonă și erau înregistrate în localitatea Bolaños de Calatrava.

Esta página se puede leer también en: Spaniolă