Un bărbat în vârstă de 51 de ani se află internat în stare gravă la spitalul Rey Juan Carlos din orașul Móstoles, după ce a fost bătut de un grup de tineri.
Agresiunea s-a produs luni, dis de dimineață, la sărbătorile din Villa del Prado, iar Garda Civilă a deschis o anchetă pe baza raportului emis de Poliția Locală.

Informațiile adunate de autorități arată că bărbatul a fost insultat în centrul orașului de un grup de 3 sau 4 tineri, la finalul unui concert muzical.

Grada Civilă încearcă să afle dacă bărbatul a fost bătut pentru că agresorii ar fi avut ceva împotriva relației sale cu o femeie care trăiește în localitate.

Agenții Poliției Locale au fost cei care au intervenit primii după ce românul a fost bătut, după care acesta a fost transportat la spital în stare gravă și a intrat în comă.

Un prieten de-al românului a spus pentru presa spaniolă că acesta este în stare foarte gravă și că își câștiga existența ca agricultor în zonă.

Bărbatul a stat în comă până vineri, când fiica lui a sosit din Germania după aflarea veștii.

Tânăra a spus pentru televiziunea regională Telemadrid că nu a fost arestat nimeni în urma agresiunii pe care a suferit-o tatăl ei și că va depune o plângere pentru ca autorii să fie judecați.


[floated align="center"]

Ce spun românii din străinătate despre TransferWise

transferwise Pentru că am efectuat deja peste 20 de transferuri internaționale prin TransferWise, din RON în euro și invers, pot să afirm că sistemul este sigur, rapid și ieftin. Pot trimite bani acasă online, la cel mai mic comision și cu schimbul valutar oficial al zilei. Înregistrează-te gratuit pe TransferWise[/floated]

Această pagină se poate citi și în: Rumano