Campanii, promoții și fidelizarea clienților

Este deja o evidență faptul că Maty Express, datorită clienților și partenerilor, se dezvoltă de la an la an. Începând cu primăvara lui 2016, campaniile noastre devin din ce în ce mai diversificate. Iar numitorul comun al campaniilor noastre vizează, în primul rand, beneficiile pe care le au clienții nostri.

Mai exact, avantajele financiare pe care le resimt aceștia la depunerea coletelor. Așadar, mizăm nu numai pe promoțiile punctuale, în care clienții noștri beneficiază, doar pe durata acestor promoții, de oferte/prețuri reduse. Credem, îndeosebi, pe campanii de fidelizare pe termen lung care vizează recompensarea prin discount-uri importante, raportate la volum, a clienților loiali. Așa cum menționam și pe conturile de facebook Maty Express, surprizele continuă si pentru acest motiv vă invităm să urmăriți noutățile Maty Express atât pe website-ul companiei cât și pe Facebook.

Preluăm de la domiciliu și livrăm la domiciliu

Acasă nu este un cuvânt gol. Miza noastră este să ușurăm accesul românilor la cele mai comode servicii de curierat pe ruta Spania-România și Belgia-Romania. Iar în opinia noastră, cea mai comodă metodă prin care se pot trimite coletele în România este aceea de preluare de la domiciliu (Spania) și livrare la domiciliu în România, adică de de la ușa celui care depune coletul până la ușa beneficiarului din țară.

Spunem lucrul acesta pentru că, fiind din ce în ce mai prezenți pe internet, mulți dintre clienții și prietenii noștri actuali și viitori, nu cunosc acest aspect – faptul că suntem printre puținele companii, dacă nu chiar singura, care ridică de la domiciliu din Spania (în comunitățile în care suntem prezenți) și livrează la domiciliu în România, indiferent dacă domiciliu, fie că vorbim de București, de Cluj sau de o comună din Neamț ori din Oltenia.

[youtube id=”VlfupvqVoCc” align=”center” mode=”lazyload-lightbox” autoplay=”no” maxwidth=”600″ grow=”no”]

Cu Maty Express trimiteți colete în România fără efort

Așadar, oferim un serviciu complex, care se diferențiază masiv prin faptul că elimină efortul clienților noștri de a depune coletele la punct fix. Pentru că a depune la un anumit sediu al unei companii poate fi relativ simplu pentru cei din Spania, dar, în România, acest lucru poate fi foarte obositor sau frustrant pentru cei de-acasă, mai precis pentru ca mulți dintre ei sunt în vârstă; aceștia ar trebui să aștepte expediția pentru multe ore sub cerul liber sau în condiții improprii vârstei. Ori, din această perspectivă, Mat Express este cea mai prietenoasă companie. Și vă invităm să ne luați în considerare serviciile atunci când trimiteți colete acasă sau când cei apropiați, din România vă trimit colete.

Vă mulțumim tuturor și vă invităm să aruncați o privire pe site-ul nostru, dar și pe paginile de socializare pe care le avem:

www.facebook.com/matycoletespania
www.facebook.com/MatyExpressColete
www.facebook.com/matycoletebelgia
www.twitter.com/MatyExpres
https://ro.pinterest.com/matyexpress

Articol realizat de Maty Express

Esta página se puede leer también en: Spaniolă