Stirile românilor din Spania

„Cum să obții un loc de muncă în Spania”

Ambasada României din Spania organizează o sesiune de informare pentru cetăţenii români interesați de obţinerea unui loc de muncă sau pentru începerea unei afaceri. 

Evenimentul va avea loc la Centrul Santamarca, Calle de Costa Rica 30 (linia de metrou 8, staţia Colombia), din Madrid, vineri, 2 iunie, între 9:30 şi 14: 30.

Sesiunea este organizată prin Biroul pe Probleme de Muncă şi Afaceri Sociale din cadrul ambasadei de la Madrid, împreună cu Serviciul Public spaniol de Ocupare a Forței de Muncă.

Se vor organiza scurte ateliere privind:

  • pregătirea unui curriculum vitae;
  • tehnici de interviu pentru angajare;
  • prestaţii şi ajutoare pentru șomaj; ajutoare pentru mobilitate in Europa;
  • instrumente pentru căutarea unui loc de muncă în Spania şi în restul Uniunii Europene;
  • formarea profesională;
  • antreprenoriatul.

Persoanele care vor să participe la această sesiune de informare se pot înscrie printr-un mesaj trimis la adresa madrid.social@mae.ro sau prin telefon la numărul 913 507 356, până în seara zilei de 30 mai.


Ce spun românii din străinătate despre TransferWise

transferwise Pentru că am efectuat deja peste 20 de transferuri internaționale prin TransferWise, din RON în euro și invers, pot să afirm că sistemul este sigur, rapid și ieftin. Pot trimite bani acasă online, la cel mai mic comision și cu schimbul valutar oficial al zilei. Înregistrează-te gratuit pe TransferWise

comentarii

Urmărește-ne pe Facebook și Twitter

Share This