O româncă în vârstă de 34 de ani a căzut cu copilul de 6 luni în brațe la castelul din Denia, Alicante.

Totul s-a peterecut sâmbătă și, potrivit autorităților din Alicante, femeia, de naționalitate română, se afla la castel împreună cu soțul și copilul său.

Femeia și copilul au supraviețuit în mod miraculos pentru că au căzut în plasa de sârmă amplasată pentru a evita prăbușirea pietrelor care se desprind din stâncă.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, ambulanțe și efective de la Protecția Civilă, Poliția Națională și Poliția Locală.

Pompierii au folosit în operațiunea de salvare instrumente necesare descarcerărilor și au fost nevoiți să spargă o ușă care nu era folosită demult, la nivelul la care se aflau victimele.

Înălțimea de la care s-a prăbușit este apreciată la 50 de metri și cauzele acestui incident nu se cunosc, deocamdată, dar poliția a deschis o anchetă pentru a afla cauza căderii.

Femeia a suferit mai multe răni și un traumatism cranio-cerebral, dar după accident, atât ea, cât și copilul, erau conștienți.


 

[floated align="center"]

Ce spun românii din străinătate despre TransferWise

transferwise Pentru că am efectuat deja peste 20 de transferuri internaționale prin TransferWise, din RON în euro și invers, pot să afirm că sistemul este sigur, rapid și ieftin. Pot trimite bani acasă online, la cel mai mic comision și cu schimbul valutar oficial al zilei. Înregistrează-te gratuit pe TransferWise[/floated]

Esta página se puede leer también en: Spaniolă