Trei români din orașul spaniol Reus au fost arestați de poliția catalană după ce au furat 300 de prezervative, mai multe vibratoare și alte jucării erotice.

Este vorba de tineri cu vârste între 17 și 20 de ani, din Reus, provincia Tarragona, care au spart un dozator cu produse sexuale.

Incidentul s-a petrecut în data de 8 august, în jurul orei 1 noaptea, iar hoții ar fi încercat să bage întâi mâna prin gaura din fața a mașinii.

Românii au fost surprinși de o cameră de supraveghere și pot fi văzuți cum încearcă să pătrundă în zona din spatele dozatorului de prezervative.

În ciuda faptului că exista o tăbliță care semnaliza prezența unei camere video, unul dintre tineri a sărit peste peretele despărțitor. La scurt timp după aceea a început să le arunce celorlalți mai multe cutii cu produse.

În urma furtului au dispărut 300 de prezervative și diverse jucării sexuale în valoare de 1000 de euro.

După o scurtă anchetă, agenții i-au arestat pe suspecți, iar unul dintre ei figurează cu antecedente de furt.


Poliția catalană Mossos d’Esquadra a publicat pe Twitter un video în care sunt surprinși tinerii în timp ce pătrund în sala în care se afla instalat dozatorul de prezervative.

[floated align="center"]

Ce spun românii din străinătate despre TransferWise

transferwise Pentru că am efectuat deja peste 20 de transferuri internaționale prin TransferWise, din RON în euro și invers, pot să afirm că sistemul este sigur, rapid și ieftin. Pot trimite bani acasă online, la cel mai mic comision și cu schimbul valutar oficial al zilei. Înregistrează-te gratuit pe TransferWise[/floated]

Esta página se puede leer también en: Spaniolă