Mai mulți suspecți au tras în această dimineață asupra unui bărbat care tocmai își lăsase copiii la școală, în orașul Pozuelo de Alarcon.

Victima avea 43 de ani și se afla în mașină împreună cu soția sa, după cum informează serviciul de Urgență al regiunii Madrid.

Se crede că una sau mai multe persoane au tras de mai multe ori asupra șoferului, iar corpul lui a fost găsit pe asfalt.

Serviciul de Urgență 112 a fost anunțat la ora 9:26, iar medicii nu au putut face nimic pentru bărbatul care a fost împușcat de cel puțin 10 ori în diverse părți ale corpului.

Atacul s-a produs într-o zonă bună și foarte circulată a orașului, aproape de British Council School și de studiourile de producție ale televiziunii publice spaniole RTVE.

[floated align="center"]

Ce spun românii din străinătate despre TransferWise

transferwise Pentru că am efectuat deja peste 20 de transferuri internaționale prin TransferWise, din RON în euro și invers, pot să afirm că sistemul este sigur, rapid și ieftin. Pot trimite bani acasă online, la cel mai mic comision și cu schimbul valutar oficial al zilei. Înregistrează-te gratuit pe TransferWise[/floated]

Esta página se puede leer también en: Spaniolă