Un tânăr român are nevoie de sprijinul nostru ca să fie operat la cap, după ce a suferit un grav accident rutier în Vietnam.

Mama lui Theo ne-a trimis la poșta redacției o scrisoare emoționantă prin care face un apel către oamenii de bine, dornici să ajute la însănătoșirea unui tânăr care a fost nedreptățit de soartă.

„În noaptea de 1 spre 2 octombrie 2008, viața lui Theo avea să se schimbe radical, în urma unui eveniment rutier în care a fost implicat, în orașul Hanoi, Vietnam.

În timp ce mergea spre casă, conducând motocicleta pe care o deținea, singurul mijloc de deplasare pe care îl avea la dispoziție, Theo a fost lovit în plin de un conducător auto vietnamez, fără permis de conducere, care nu a acordat prioritate. Asta pentru Theo a însemnat căpătarea unui traumatism craneo-cerebral sever, iar pentru conducătorul auto nimic, nici măcar un ban plătit ca despăgubire, nici măcar o zi de închisoare sau alte penalizări, conform cerințelor legale. Și totuși, viața unui om a fost drastic pecetluită…viața lui Theo.

Vă rog, eu, o mamă necăjită, pe voi, cititorii ziarului ROMÂNUL să vă uitați un pic la povestea fiului meu, prea aspru și greu pedepsit de viață.

Totul este descris aici :

https://www.facebook.com/TheoConst/
https://theoconstantinescu.ro/


Am descris toată situația pentru că poate unii români doresc și pentru că pot și pentru că vor să ajute, numai să fie siguri de existența unui caz real.

După zece ani, trei operații și multă suferință, acum Theodor are o bucată lipsă de craniu, de 100 cm2. De un an și jumătate este în această situație!

Nu avem încă destui bani să facem operația finală, de fixare a unei proteze.

Repet ceea ce am mai scris de multe ori, că într-adevăr Dumnezeu își face Lucrarea Sa prin oamenii de pe pământ.
Ceea ce ni se întâmplă, prin tot ajutorul primit până acum pentru Theodor, ni se pare o minune dumnezeiască.

Mai avem puțin ca să reușim.

Dar, într-adevăr este foarte târziu și Theodor trebuie să facă urgent operația de protezare – Proteză și Operație.
Cu toate rugămințile și cererile noastre, încă merge destul de greu.

Noi sperăm să reușim să obținem sumele necesare în timp util și astfel coșmarul de câțiva zeci de ani pentru Theodor să dispară și să rămână doar un vis urât”.

Cei care doresc să ia legătura cu mama lui Theodor au la dispoziție următoarele date de contact.

Vali Constantinescu – mama lui Theodor
Bucuresti – Romania
004- 0743 150 521
004- 0724 855 382
Email : valiconst50@gmail.com
valiconstant2007@yahoo.fr